Zangstudio Utrecht

Bram geeft met veel plezier les in zijn Zangstudio Utrecht en is daarnaast verbonden als Certified Universal Voice Master Teacher aan het Universal Voice Institute en het HBO Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam


Na het afronden van zijn dwarsfluit studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeert Bram Norbart klassiek zang bij Henny Diemer aan het Utrechts Conservatorium


In zijn 3e studiejaar loopt Bram een jaar stage bij Alberto ter Doest aan het Rotterdams Conservatorium en leert alles over het Estill Voice Training System.


​Vervolgens studeert hij aan Henny's Opera Studio 32 te Utrecht en volgt masterclasses bij o.a. Bernard Kruysen, Harry Peeters, Henk Smit, Ed Spanjaard, Cynthia Hoffman en Mark Tucker. 


Tijdens deze studie loopt Bram een jaar stage bij de Nederlandse Reisopera in Enschede om zijn grote passie 'Het Italiaans Belcanto Repertoire" verder te onderzoeken.


​Bram zingt tijdens en na zijn studies in het koor van de Nationale Opera in Amsterdam en het Groot Omroepkoor in Hilversum. 


Daarnaast zingt hij 10 jaar als solist in diverse Opera en Oratoria producties en Theatershows van de professionele Pop & Jazz Close Harmony Groep On Air.


Bram heeft de 3-jarige opleiding bij het Universal Voice Institute in Amsterdam afgerond en is Certified Universal Voice Master Teacher


Direct na het afronden van die opleiding is Bram als docent verbonden aan het Universal Voice Institute in Amsterdam. 


Hij geraakt nog steeds geïnspireerd door zijn fantastische collegae Alberto ter Doest, Daan Smits, Syd Horster, Jasmin de Wilde en Elke Rouwmaat welke allen lesgeven op diverse conservatoria in Nederland. 


Bram's grote passie is zangers beter en makkelijker laten zingen!