Zangstudio Utrecht

Bram geeft met veel plezier les in zijn Zangstudio Utrecht en is daarnaast UV Master Teacher bij het Universal Voice Institute in Amsterdam.

Na het afronden van een Dwarsfluit studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeert Bram Norbart Klassiek Zang bij Henny Diemer aan het Utrechts Conservatorium.

In zijn 3e studiejaar loopt Bram een jaar stage bij Alberto ter Doest aan het Rotterdams Conservatorium en leert alles over het Estill Voice Training System.

Vervolgens studeert hij aan Henny's Opera Studio 32 te Utrecht en volgt masterclasses bij o.a. Bernard Kruysen, Harry Peeters, Henk Smit, Ed Spanjaard, Cynthia Hoffman en Mark Tucker.

Bij de Nederlandse Reisopera in Enschede loopt Bram een jaar stage bij Rossini producties. Zijn grote passie: Italiaans Belcanto Repertoire waar hij, mede dankzij Henny Diemer, in gespecialiseerd is.

Bram zingt tijdens en na zijn studie in het koor van de Nationale Opera in Amsterdam en het Groot Omroepkoor in Hilversum. Daarnaast zingt hij 10 jaar als solist in diverse Opera en Oratoria producties en in theatershows van de professionele Pop & Jazz Close Harmony Groep On Air.

Aan het Universal Voice Institute van Alberto ter Doest volgt Bram een 3-jarige opleiding en behaalt daarmee een Master & Teacher Degree.

Bram's grote passie is zangers beter laten zingen!