ALBERTO OVER BRAM

“Bram Norbart is een topdocent in Nederland”

“Hij is zelf een zeer getalenteerde zanger die zijn instrument uitstekend beheerst”


Ik heb Bram mogen leren kennen tijdens de opleiding Master Teacher in het Universal Voice System.


Hij is zelf een zeer getalenteerde klassieke zanger die zijn instrument uitstekend beheerst. Zijn hoogte is super indrukwekkend en zij coloraturen zijn ongekend. Daarnaast kan hij uitstekend in Speech/Belting zingen als ook in Whisperig Jazz.


Bram is nieuwsgierig naar de werking van de stem en het verder uitbouwen van mogelijkheden. Hij is goed in staat te analyseren wat hij hoort en hoe hij met simpele aanwijzingen iemand technisch vooruit kan helpen.


Hij heeft inzicht in de didactiek en weet iemand met een heldere route en opbouw snel tot zijn of haar vocale doel te laten komen.


Voor zowel de vrouwen als de mannenstem weet Bram hoe hij de zangers beter en gezonder kan laten zingen. Hij is geduldig en super positief en geeft de leerling de ruimte zich te ontwikkelen in een veilige omgeving.


Na de afsluiting van zijn Teachers Opleiding hebben wij Bram dan ook graag toegevoegd aan ons Universal Voice Team. Zijn kennis van muziekstijlen, zijn goede analyse van de mogelijkheden van de stem plus zijn geduld, integriteit en vriendelijkheid maken hem een super goede docent.


Kortom Bram Norbart is een topdocent in Nederland!


Alberto ter Doest

Founder of Universal Voice Institute | Author of Universal Voice Guide | Master Teacher | Course Instructor