Zangstudio Utrecht


Ben jij op zoek naar zangles in Utrecht? Zangles van een vakbekwame en prettige zangdocent in Utrecht? Dan ben je bij Zangstudio Utrecht aan het juiste adres. Wij bieden individuele zanglessen in Utrecht-West en iedereen is welkom!

Conservatorium | Certified Universal Voice Master Teacher @ Universal Voice Institute Amsterdam | Estill Voice TrainingDe eerste Zangstudio in Utrecht met een Certified Universal Voice Master Teacher die Professionele Begeleiding aanbiedt middels 'Blended Learning'.

Zangels Utrecht


Tijdens de Proefles van 30 minuten ga jij lekker zingen! Eerst wat oefeningen achter de piano en daarna 1 of 2 nummers of aria's die jij graag zingt. Jij kunt ervaren of je het leuk vindt en Bram bespreekt zijn werkwijze en inventariseert welke mogelijkheden er zijn om je verder te helpen met de ontwikkeling van jouw stem.


Wanneer we beiden enthousiast zijn gaan we aan de slag! Bram stemt het lesprogramma af op de stijl waarin jij graag zingt en alle stijlen zoals Pop, R&B, Jazz, Klassiek en Musical zijn welkom.


We maken gebruik van Blended Learning: Een combinatie van Face to Face learning en Online learning. De Tips & Tricks die je tijdens de les leert kun je middels een App op jouw Mobile Device of in jouw webbrowser terugvinden en trainen.


De combinatie van Bram's gedegen klassieke opleiding en zijn kennis van het Universal Voice System helpt jou zeker verder in de stijl die jij graag zingt!


Om de zangtechniek snel onder de knie te krijgen is het verstandig om in eerste instantie wekelijks langs te komen voor een zangles. Na verloop van tijd kunnen we dit aanpassen.


Wanneer een nummer 'af' is kun je deze bij Bram opnemen. Tijdens het uur dat we werken zing je in & neem je verschillende tracks op. Zangstudio Utrecht verzorgt vooraf de orkestband & achteraf het editen en afmixen van het nummer: Check de pagina Recordings


Bram geeft met veel plezier les in zijn Zangstudio Utrecht en is daarnaast verbonden als Certified Universal Voice Master Teacher aan het Universal Voice Institute in Amsterdam.


Na het afronden van zijn dwarsfluit studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeert Bram Norbart klassiek zang bij Henny Diemer aan het Utrechts Conservatorium.


In zijn 3e studiejaar loopt Bram een jaar stage bij Alberto ter Doest aan het Rotterdams Conservatorium en leert alles over het Estill Voice Training System.


​Vervolgens studeert hij aan Henny's Opera Studio 32 te Utrecht en volgt masterclasses bij o.a. Bernard Kruysen, Harry Peeters, Henk Smit, Ed Spanjaard, Cynthia Hoffman en Mark Tucker.


Tijdens deze studie loopt Bram een jaar stage bij de Nederlandse Reisopera in Enschede om zijn grote passie 'Het Italiaans Belcanto Repertoire" verder te onderzoeken.


​Bram zingt tijdens en na zijn studies in het koor van de Nationale Opera in Amsterdam en het Groot Omroepkoor in Hilversum.


Daarnaast zingt hij 10 jaar als solist in diverse Opera en Oratoria producties en Theatershows van de professionele Pop & Jazz Close Harmony Groep On Air.


Bram heeft de 3-jarige opleiding bij het Universal Voice Institute in Amsterdam afgerond en is Certified Universal Voice Master Teacher.


Direct na het afronden van die opleiding is Bram als docent verbonden aan het Universal Voice Institute in Amsterdam.


Hij geraakt nog steeds geïnspireerd door zijn fantastische collegae Alberto ter Doest, Daan Smits, Syd Horster, Jasmin de Wilde en Elke Rouwmaat welke allen lesgeven op diverse conservatoria in Nederland.


Bram's grote passie is zangers beter en makkelijker laten zingen!


Dinsdag 12.00 - 22.00

Woensdag 12.00 - 18.00

Donderdag: 12.00 - 22.00Deze zijn middels het contactformulier aan te vragen.

Zangles Utrecht

zangles in utrecht

Johan de Meesterstraat 35

3532 EJ Utrecht

KvK: 67790135 Utrecht