Zangstudio Utrecht

NEW: VOCAL WORKOUTs!


"Zing je in een koor, onder de douche of on Stage: Jouw Stem train jij weer in Top Conditie tijdens de Vocal Workouts in Utrecht!"


Jij traint in een Park in Utrecht met het Universal Voice System

Maximaal 15 deelnemers per Vocal Workout

We trainen om Jouw Stem Sterker te maken

Je krijgt Online Trainingsmateriaal om thuis verder te trainen

Je krijgt les van een Certified Universal Voice Master Teacher

€20 per Workout van 1,5 uur


Bram Norbart | Conservatorium Belcanto Techniek | Certified Universal Voice Master Teacher | Estill Voice Training


Bram geeft met veel plezier les in zijn Zangstudio Utrecht en is daarnaast verbonden als Certified Universal Voice Master Teacher aan het Universal Voice Institute in Amsterdam.


Het Universal Voice System

De stem is een heel veelzijdig instrument, geen ander instrument kan zo veel verschillende klanken en kleuren maken. Het Universal Voice System waar Bram mee werkt heeft die rijkdom aan klank en kleuren van de stem teruggebracht naar een eenvoudig systeem dat iedereen snapt en makkelijk kan toepassen.


Dat systeem bestaat uit 8 klankkenmerken, 4 pijlers en 4 stemkarakters. Doordat het zo makkelijk is kun jij snel lekker zingen in de stijlen die je leuk vindt.

BRAM ZINGT

​Bram zingt tijdens en na zijn studies in het koor van de Nationale Opera in Amsterdam en het Groot Omroepkoor in Hilversum.


Daarnaast zingt hij 10 jaar als solist in diverse Opera en Oratoria producties en Theatershows van de professionele Pop & Jazz Close Harmony Groep On Air.Opleidingen

Na het afronden van zijn dwarsfluit studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeert Bram klassiek zang bij Henny Diemer aan het Utrechts Conservatorium.


Tijdens deze studie loopt Bram een jaar stage bij Alberto ter Doest aan het Codarts Rotterdam Conservatorium en leert alles over het Estill Voice Training System.


​Vervolgens studeert hij aan Henny's Opera Studio 32 te Utrecht en volgt masterclasses bij o.a. Bernard Kruysen, Harry Peeters, Henk Smit, Ed Spanjaard, Cynthia Hoffman en Mark Tucker.


Tijdens deze studie loopt Bram een jaar stage bij de Nederlandse Reisopera in Enschede om zijn grote passie 'Het Italiaans Belcanto Repertoire" verder te onderzoeken.


Nascholing

Bram heeft de 3-jarige opleiding bij het Universal Voice Institute in Amsterdam afgerond en is dus Certified Universal Voice Master Teacher. Direct na het afronden van die opleiding is Bram als docent verbonden aan dat Universal Voice Institute.


Hij geraakt nog steeds geïnspireerd door zijn fantastische collegae Alberto ter Doest, Daan Smits, Syd Horster, Jasmin de Wilde en Elke Rouwmaat welke allen lesgeven op diverse conservatoria in Nederland.

Zangles Utrecht

zangles in utrecht

Johan de Meesterstraat 35

3532 EJ Utrecht

Oudegracht 348

3511 PN Utrecht

KvK: 67790135 Utrecht